BUUT OP DE BANK BORRELBUCKET

Maak je Buutweekend compleet met de BUUT OP DE BANK BORRELBUCKET !

In het eerste weekend van februari weten we zeker dat er (eindelijk weer eens) goed te lachten valt. Dan worden via Omroep Hulst 3 avonden gevuld met de favoriete buuts van onze vaste (oud)sprekers.

Maar, bij een weekend lachen en gezelligheid hoort natuurlijk ook iets te drinken en te knabbelen. Daarom bieden wij de BUUT OP DE BANK BORRELBUCKET aan. Dit is een emmer gevuld met iets om te drinken, te eten en speciale Buutgadgets. De ‘bucket’ op zich is al een collectors-item.

Wat er in elk geval in zit, is het bekende programmaboekje. Hierin kun je lezen welke buuts en presentaties wanneer worden uitgezonden. Ook zullen de sprekers hierin wat vertellen over het hoe en waarom van de buut die wordt uitgezonden.

Je kunt kiezen uit 3 varianten: (streek)Bier, Wijn of Fris.

De prijs is voor alle varianten € 15 per bucket. Dat is normaal gesproken de prijs van een toegangskaart. De netto opbrengst zal gedoneerd worden aan een goed doel, zoals je van ons gewend bent.  Je kunt zoveel buckets bestellen als je wil.  

 

Op 4 februari (’s avonds) en 5 februari (overdag) zorgen we ervoor dat je je bestelling coronaproof kunt ophalen. 

Hoe kom ik aan een bucket ?

Vul het bestelformulier in
Geef het aantal gewenste buckets aan. Meerdere combinaties zijn mogelijk
Geef het dagdeel van je voorkeur aan om af te komen halen. Indien je geen voorkeur hebt, delen wij je in.


Maak het verschuldigde bedrag (aantal buckets x € 15) over op NL03RABO0145782174 t.n.v. Stichting Hulster Buutreedners onder vermelding van de naam waarmee je besteld hebt.
Na betaling ontvang je een mail met daarin de bevestiging van je bestelling. In deze mail staat een afhaalnummer. Neem deze mail mee bij het afhalen van je bestelling.

Het is niet meer mogelijk te bestellen

De Buut op de Bank Borrelbucket

  • Hulster Buutreedners op Facebook