Kaartverkoop Buutreednersfestival 2022

Gemeenteraadsverkiezingen, een nieuwe burgemeester, half Hulst ligt open, speciale grond aan de Westerschelde. Wat waren er veel onderwerpen om te bespreken vanuit de ton. En dan ook nog eens een nieuwe spreker die de ton zou bestijgen.

 

Maar helaas..... vanwege alle onzekerheden over de omstandigheden waaronder we het 39e Buutreednersfestival op 18, 19 en 20 februari 2022 zouden kunnen houden (mag het doorgaan en zo ja, op welke tijdstippen en voor hoeveel bezoekers ?) hebben we met zeer veel pijn in ons hart besloten om Buut 2022 te annuleren.

De kaarten die al zijn gekocht blijven geldig voor de eerstvolgende Buut. De mensen die via internet hebben besteld hebben inmiddels bericht van ons ontvangen via de mail. Mensen die hun kaarten in Den Dullaert hebben gekocht worden via de pers op de hoogte gebracht. Mochten zij hun betaalde kaart toch liever inleveren en hun geld terug willen ontvangen kunnen contact opnemen via het contactformulier op onze site: https://www.hulsterbuut.nl/contact.

 

Maar... net als vorig jaar is ook nu 'niets doen' voor ons geen optie. Daarom zullen op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari van alle leden van onze stichting buuts worden uitgezonden via Omroep Hulst en onze Facebookpagina. Meer details volgen later.

 

We hadden liever ander nieuws gebracht, maar het is niet anders. We wensen iedereen ondanks alles prettige feestdagen en een vooral gezond 2022 !

  • Hulster Buutreedners op Facebook